maanantai 24. lokakuuta 2011

Nimimerkki Jke:n kommentti Ässät-Jokerit -otteluketjussa 23.10.2011


Tosta heittämisestä voin varmaankin ladata tiskiin keltaista lehdistöä tarkemmat faktat kun minä sen kuppipenkin kerran nakkasin.

Jokerit hävisi matsin puhtaasti neljä nolla. Savua oikein nousi korvista. Korsi joka katkaisi kamelin selän oli Antti Raantaa. Sama jätkä kävi (olikos se nyt viime vaiko toissakaudella) Raumalla tuulettelemassa kentällä ottelun päätyttyä jolloin lensi kentälle ties minkälaista kolikkoa sun muuta moskaa. Sama show tapahtui eilenkin jolloin musta hetki koitti. Aivot löivät tyhjää sekunnin ajan jolloin tartuin lähimpänä olevaan irralliseen esineeseen ja singautin sen matkaan. Tullessani "tajuihini" tajusin että paskaakos tässä enää, tehty mikä tehty. Järkkärit hyrräsivät hullun lailla ympärillä jolloin ilmoitin asiallisesti että minä sen tein. Minut ohjattiin katsomon alapäähän jossa vastassa oli naishenkilö joka ilmoitti asiallisesti ja rauhallisesti että kuppipenkki oli osunut hänen tyttäreeseen. Tyttö oli täysin elämänsä voimissaan, ei itkenyt taikka muuta vastaavaa. Ilmoitin että en tähdännyt tai tarkoittanut osua tyttöön. Äiti otti yhteystiedot ylös jolloin järkkärit tutkivat tytön pään. Verinaarmua taikka kuhmua ei löytynyt. Tämän jälkeen äiti vielä kiitti kun olin suoraselkäisesti tummustanut teon antaen vielä taputuksen olkapäälleni. Tämän jälkeen poliisit pyysivät luokseen missä otettiin yhteystiedot taas ylös. Kysyivät vielä teon motiivin yms. Siinä sitten kerroin että vintti pimeni sekunnin ajaksi ja tässä nyt ollaan. Toisin kuin Ässien turvallisuuspäällikkö osaa väittää niin poliisi ei tee päätöstä syytteiden nostamisesta vaan sen tekee asianomainen mikäli yhteiseen sopuun ei ennen sitä päästä. Tämän jälkeen kysyin että lähdetäänkö tästä putkaan vai kotiin. Poliisit sanoivat että kun asianomaisilla ei ole tällä hetkellä mitään vaateita ja olen myöntänyt teon niin ei ole mitään syytä olla päästämättä minua pois. Matka jatkui tästä sitten normaalin kaavan mukaan bussilla kohti Stadia.

Summa Summarum: Oliko teko järkevä? Ei. Hävettääkö teko? Enemmänkin harmittaa se että kuppipenkki osui täysin sivulliseen pikkutyttöön. Olisihan tuon voinut jättää tekemättä mutta kun paskat on housussa niin ei auta itku enää markkinoilla.

En halua mitenkään ylistää itseäni taikka yllyttää muita samaan sillä tekoni oli täysin väärä, mutta kyllä se vaatii hieman karvaisempia munia että uskaltaa nostaa käden pystyyn tuollaisessa tilanteessa ja tunnustaa tekonsa. Ei ole ihan jokaisen paukkupommin taikka ylilyönnin kohdalla tapahtunut. Mutta jos joku haluaa vielä tulla avautumaan tapahtuneesta niin antaa tulla vain. Tiistaina jyppimatsissa on varmastikin hyvä tilaisuus. Ja samat viestit sille porilaiselle janarille joka uhosi että "mä mä mä vedän sua turpaan tuu tonne ulos". Jos joku haluaa hakata naamani sisään ei muuta kuin jonoon.

Ja sitten viesti näille "jokerifanien maine meni" -vouhottajille. Se on aivan sama mitä jokerifanit tekivätkään. Järjestettiin futismatsi fanien ja pelaajien välille taikka keräävät rahaa aivovammojen hoitoon niin kukaan ei tahdo muistaa näitä hyviä hetkiä. Mutta kyllä sitten kun jotain negatiivista tapahtuu niin uskalletaan nimimerkkien takaa huudella porttikieltoja sun muita. Varsinkin nimimerkki Deko joka on varsinkin Jatkoajassa huudellut koti- ja vieraspeleihin porttikieltoa. Sopii tulla keskustelemaan ihan kasvotusten, vai mitä Daniel?

Porissa allekirjoittnut on varmasti seuraavat 15 minuuttia public enemy number one mutta se ei paljoakaan hetkauta. Onneksi kyseisestä kaupungista löytyi sentää jokunen asiallinen henkilö jonka kanssa päästään asioista varmasti sopuun.

Ei kommentteja: